.

Tuesday, February 5, 2013

'Makan besar' with Jelita team...

Alhamdulillah, hari ni ada rezeki lebih. Sally Wong (HOD-Marketing Jelita) belanja team Jelita makan tengah hari. Tempat makan tak jauh dari opis, cuma di Garden Lifestyle Store and Cafe, Mid Valley.

Walaupun tengah 'berperang' dengan deadline, bab makan semua sengeh lebar. Lagipun, bukan senang nak berkumpul dan makan sama-sama macam ni (orang belanja lagi). Dek kekangan masa (kebanyakan masa makan waktu kat event, lepas habis assignment atau disela-sela shooting dan boleh dibilang dengan jari waktu makan bersama. Jadi, apabila dapat peluang tu memang sangat meriahlah.

Memandangkan pi time sibuk, kami dah buat RSVP. So, hari ni kami datang tunggu makanan sampai je. Masing-masing dengan makan pilihan dan aku sendiri try makan Sizzling Chicken Chop dan jus buah.

Komen aku pasal makanan kat cafe comel neh? Memandangkan makanan yang aku pesan tak begitu menepati selera, aku tak berani komen banyak. Masing-masing ada cita rasa sendiri, tapi kengkawan lain kata ok, bole layan. Ok lah, now korang layan gambar-gambar kami lak ye. Gambar biasa...ala-ala gedik sebab dapat makan free ^_^

Garden Lifestyle Store and Cafe, Mid Valley
Klasiknya teko ni kan...so sweet
Jus bus, tembikai + laici + nanas
Sizzling Chicken Chop
Dalam teko ini berisi air teh - Ketua grafik Jelita order...terus nampak ayu budak Fred neh
Writer Fashion-Jelita, Athirah yg sgt la sweet ^_^
Pandai pose kan minah ni...uwekkk hehehe
Kenapa ko pose gitu Fred???

Writer Jelita-Shikin yg sopan pulak hari ni
PoyoS tak gua...hehehehe
Comel cafe ni ada bunge2 ros putih
Sedapnya sampai terkenang2...

Sebelum mkn snap dulu...arghhhh


No comments:

Post a Comment