.

Monday, March 23, 2015

Si blogger yang 'derhaka'...

AllahuAkbar, sama gila tak jenguk blog sendiri. Sungguh 'derhaka' si empunya blog nech!!! Sorry geng, aku agak kebizian sikit sejak akhir tahun lepas sampai sekarang  sampai nak bersembang dengan korang dalam ni pun terkekang masa.

Nak pulak sekarang ni banyak betul media sosial nak dilayan, FB, Intagram, Whatsapp, Telegram...belum lagi nonton movie free dalam phone. Perghhh...bizi iolls ni uolls, 'wink'!!!

Aku cuba eh...aku cuba untuk update sekerap mungkin, sambil-sambil ambil balik kejadian yang dah terlepas. Bukan takde idea nak menulis, cuma tak 'dan'.

Kebetulan update ni, aku nak 'tayang' makan besar semalam. Actually, terhasil sebab marah. Biasa sejenis perangai bila makan versi 'tunjuk-tunjuk' tak sedap kat tekak maka melepaskan amarah dengan bikin versi homemade. Selesai.

Macam biasa, aku minah KL yang gilakan #KelantanFood dan keduanya sebab senang dimasak dan sedap dimakan. So, sesuai dengan tahap kemalasan aku yang sangat menjadi-jadi sejak tahun 2015 nech!
Tadaaa... My homemade, Laksa Lemak

Hari ni aku tak sempat nak tulis berangkai-rangkai, lain kali aku cuba merepek yang elok-elok sikit ye dan aku nak beritahu, 'snapsqueen' bakal keluar new produk. Apa dia? Nanti tiba masanya aku umumkan,  buat masa ni dengan rendah hatinya aku nak minta tolong doa agar usaha dan semua perancangan aku berjalan lancar serta dipermudahkannya. Semoga Allah setuju usaha aku yang tak seberapa tu nanti. Aamiin, insyaAllah.

Tinggal dulu ye, hidup baik-baik. I love u...muaaah ciked ^_^

No comments:

Post a Comment